Mattor Model Y

Skyddande interiörmattor för Tesla Model Y

Med hjälp av rätt Tesla-tillbehör kan du skydda din bil i alla situationer och på så vis hålla andrahandsvärdet uppe. Vi rekommenderar varmt att du investerar i interiörmattor och kupémattor till din Tesla för att hålla fukt, smuts och slitage borta från bilens ursprungliga klädsel. Nya mattor ger helt enkelt en uppgradering till bilens interiör, och här finner du ett brett och varierat sortiment av högkvalitativa gummimattor och lastskydd för Tesla Model Y.

Tesla-tillbehör för alla utrymmen och säsonger

r dig som söker ett heltäckande golvskydd för bilkupén erbjuder vi det förstklassiga och vattentäta mattpaketet 3D MAXpider som kommer i uppsättningar om antingen hela kupén eller hela bilen inklusive bagagen. Det här är ett särskilt bra val under det långdragna vinterhalvåret då du upprepade gånger behöver sätta dig i bilen med smutsiga eller våta skor. Tesla-mattorna är stilrena och har en passform som är optimerad utifrån modellen och hindrar vatten från att rinna ut. De är dessutom oerhört enkla att installera, och kan lätt tas bort och rengöras under rinnande vatten.

Vi erbjuder även separata golvmattor av TPE – ett material som är såväl vattentätt som slitstarkt och väderbeständigt. Även dessa har en perfekt, skålad passform och ett smart mönster som fångar upp smuts och grus på ett effektivt sätt. För både det främre och det bakre bagageutrymmet erbjuder vi i sin tur praktiska lastskydd. Bagageutrymmena är extra utsatta vid på- och avlastning av bagage, och våra lastskydd fästes enkelt med en medföljande dubbelhäftande tejp och skyddar bilen mot fula repor och hack