Exteriör Model 3

Att äga en Tesla är mer än att bara äga en bil. Du har gjort en investering både för dig själv, för miljön och för framtiden. Och för att hålla din Tesla i bästa skick och skydda din investering är det väl värt att köpa till högklassiga tillbehör. Vi är själva Teslaägare och vet vad som behövs. Därför hittar du de bästa valen för din Tesla här hos oss. 

Som du säkert vet är stänkskydd numera inte en påbjuden utrustningsdetalj enligt lag. Men för att skydda din Tesla rekommenderar vi att montera på bra stänkskydd. Fördelarna är bland annat att din bil hålls renare och att du skyddar både din egen och bakomvarande fordon från stenskott. Våra stänkskydd finns både i mattsvart utförande och i kolfiberlook för att du ska kunna välja det som passar just din bil. Behöver du utökat skydd bakåt rekommenderar vi ”Norrland edition” i högkvalitativ ABS. Till alla våra stänkskydd medföljer detaljer såsom skruvar och pluggar.

Även backspeglarna kan behöva lite extra skydd. Med backspegelkåpor i kolfiber får du bra skydd samtidig som det blir den där lilla extra detaljen som ger din bil en perfekt finish! Kåporna har bra passform med invikt kant på spegelsidan för bra utseende och fästs med dubbelhäftande tejp. I vårt sortiment hittar du kåpor i både matt och blankt utförande.

En finess som många tycker om att utrusta sin bil med är ledbelysning med T-logo för dörrarna. Loggan projiceras på marken när dörren är öppen. Ett diskret och elegant sätt att visa att du är en stolt Teslaägare!

Något som många glömmer bort är att skydda bilen när de använder domkraft. Vi rekommenderar att du köper en lyftpuck som sätts mellan bilen och domkraften. 

Och du – glöm inte att kolla våra kampanjer. Det är ett smart sätt att spara pengar på riktigt bra prylar!