Adaptrar och tillbehör

Om du är ny elbilsägare kanske det kan verka svårt att välja rätt laddkablar och adaptrar till din elbil. Lugn, vi hjälper dig. Numera standardiseras det mer och mer och oftast handlar det om Typ 2 kablar mellan din bil och laddbox.

Sen kan du behöva olika adaptrar för att ansluta din befintliga laddare till en visst sorts uttag – om du vill ladda på något annat ställe än en laddstolpe. Kanske har du en Schuko-laddare (stickkontakt) som du behöver ansluta till ett 3-fas uttag? Eller en go-eCharger HOME som du vill ansluta till 16A CEE trefas eller enfas? Vi har en mängd olika adaptrar, både för användning inom- och utomhus. 

Vi har även förlängningskablar i vårt sortiment som gör din laddning mer flexibel. Kablarna har god motståndskraft mot nötning, sprickor, fetter och mineraloljor och klarar därför tuffa utmaningar.

Ett tillbehör som många väljer är RFID-taggar som gör att du kan godkänna och personifiera belastningen på din go-eCharger. RFID, som står för Radio Frequency ID, är enkelt förklarat en teknik som möjliggör trådlös kommunikation mellan tagg (chip med antenn) och läsare. Med en RFID-tag i nyckelknippan kan du exempelvis tilldela ett konto till varje dag och visa kWh laddat via kontot. Tänk bara på att du måste konfigurera din go-eCharger för att kunna använda de här funktionerna.

Behöver du få ordning på din laddkabel har vi en hållare för upphängning av laddkablar typ 2, som du enkelt skruvar upp på väggen. Det behöver inte vara stökigt att ha en laddbox hemma.

Det ska vara enkelt och roligt att vara Tesla-ägare och därför finns vi här för att hjälpa dig om du känner dig osäker på vilken adapter eller vilket tillbehör du behöver. Gå in under ”Kontakta oss” och fyll i formuläret så återkopplar vi till dig så fort vi kan.