Mobila laddboxar och kablar

Naturligtvis är den bästa platsen att ladda din elbil hemma under natten så att den är fulladdad på morgonen för dagens äventyr. Men ofta behövs det pålitlig laddningsmöjlighet under lite längre resor. Då är mobila 3-fasladdare smidiga att ta med, och hos oss hittar du flera högkvalitativa och funktionella produkter. Vi har även laddare för fasta installationer om så önskas.

Vi vet att många elbilsägare tycker mycket om produkter från go-eCharger och i vårt sortiment har vi både en stationär och en mobil laddstation med laddningsförmåga upp till 22kW därifrån. Båda kan åtkomstbegränsas med RFID-kort eller RFID-chip, och en RFID-bricka medföljer. Tack vare att den mobila laddaren har inbyggd Typ 2 kabelkontakt är go-eCharger ultrakompakt eftersom den använder Typ 2 kabeln som redan finns i bilen. Läs mer om fördelarna under respektive produkt. 

Vill du ha en smidig och riktigt prisvärd all-round-lösning rekommenderar vi våra två olika laddarpaket. Där får du ett rabatterat paketpris på två alternativt tre produkter från go-eCharger som ger dig pålitliga och flexibla laddningsmöjligheter på resande fot. Ett smart sätt att spara pengar på riktigt högkvalitativa produkter!

Vi har även en intelligent mobil laddare 11KW för Typ 2. Laddaren är en smidig och prisvärd lösning där du har laddare och kabel i ett.

Så vad väljer du, en portabel laddare till din elbil eller en laddstation hemma?

Har du frågor och funderingar vilken laddare som passar dina behov bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Förresten, du vet väl att 80 % laddning är tillräckligt för regelbunden daglig användning? Teslas rekommendation är att bara ställa in högre laddningsgräns vid längre resor. Du anpassar enkelt laddningsprocenten för batteriet på laddningsvyn på din touchskärm. Mer info hittar du hos Tesla.