Interiör Model Y

Kvalitativa tillbehör för Tesla Model Y

 Går det att optimera en så perfekt bil som Tesla Model Y ytterligare? Absolut! Vi har ett brett utbud av kvalitativa tillbehör som låter dig skräddarsy bilens interiör på ett personligt sätt. Med hjälp av våra olika produkter kan du addera det där lilla extra till insidan av din Tesla, men också skydda bilens interiör från slitage och smuts.

Interiörbelysning, skydd och andra exklusiva tillbehör

När det kommer till att ge din Tesla en personlig look brukar det vara de små detaljerna som gör störst skillnad. Här finner du till exempel lättmonterad logobelysning som formar den kända loggan på marken nedanför när dörrarna öppnas, men också broms- och gaspedaler med exklusiv Performance-look. Vi erbjuder även interiörbelysning i effektfulla färger som rött, lila och blått samt neutrala varianter med varmvitt eller neutralt sken. Eller varför inte köpa vår anpassningsbara interiörbelysning med fjärrkontroll som låter dig välja färg efter humör?

 

Vi erbjuder såklart en mängd skyddande tillbehör också, som sparkskydd för bakre delen av framstolarna samt skärmskydd för bilens LCD-skärm. Skärmskydden går att hitta i matt eller blank finish och är tillverkade av 9H-tempererat glas som minimerar fingeravtryck och samtidigt skyddar skärmen. Ta en närmare titt i vårt breda utbud av tillbehör för Tesla Model Y och investera i små, stilsäkra finesser! Med tillbehör som dessa visar du upp att du är en stolt Tesla-ägare som bara nöjer dig med det allra bästa.