Interiör Model 3

Kan den perfekta bilen bli ännu mer perfekt? Ja, med våra tillbehör kan du göra din Tesla snyggare och mer personlig,
samt skräddarsy bilens interiör helt och hållet efter dina behov. Med olika finesser kan du ge bilens inre ytor det där lilla extra som gör att du känner att bilen blir en spegling av din egen personlighet och stil. 

Ibland är det de små detaljerna som gör hela skillnaden – i vårt sortiment hittar du bland annat dekaler för dörröppningsknapparna i både vitt och neongult utförande, samt högkvalitativ ledbelysning med T-logo för dörrarna. Eller varför inte byta ut bilens broms- och gaspedal till riktigt snygga pedaler som ger bilen en exklusiv Performance-look? Små, stilsäkra finesser som visar att du är en stolt Tesla-ägare som älskar din bil.

Många väljer att byta ut bilens interiörbelysning samt belysningen i bagageutrymmet, och hos oss
hittar du flera olika varianter att välja mellan. Här finns både färgade lampor och
belysning med fjärrkontroll för valbar färg för kupén, samt lampor som ger starkare belysning i bagageutrymmet än originalet. Alla lamporna säljs i par och är enkla att montera. 

En Tesla är inte bara en drömbil, det är också en investering. Och en investering behöver skyddas. I vårt sortiment hittar du bland annat en transparent skyddsfilm för mittkonsolen som skyddar mot repor, fläckar och feta fingeravtryck. Vill du kombinera funktion med utseende väljer du en folie för mittkonsolen som ger en exklusiv kolfiber-look. Det är även viktigt att skydda skärmen och minimera fingeravtryck även där, och det gör du enkelt med ett skärmskydd i tempererat glas. Som du ser, här hittar du personliga interiöra tillbehör till din Tesla model 3!

Ett riktigt smart val är våra olika startpaket där du får både trådlös QI-laddare, skyddsfilm och skärmskydd till ett rabatterat paketpris.