Mattor Model 3

Hur rädd du än är om din Tesla är det svårt att hålla den i perfekt skick hela tiden. Grus under skorna letar sig in på golvet och en väska som lastas ur bagageutrymmet kan lätt orsaka en ful repa. Därför är det viktigt att investera i högkvalitativa mattor och lastskydd som gör det enkelt för dig att skydda din bil. 

Hos oss hittar du ett stort sortiment av mattor till model 3, för att möta just dina behov. Här finns kvalitetsprodukter för alla säsonger och alla utrymmen. Tänk på att mattor är ett bra sätt att behålla originalmattan i toppskick vilket gör att du ger din Tesla ett högt andrahandsvärde!

För ett heltäckande skydd av golvet i kupén har vi högkvalitativa 3D MAXpider mattor i set om tre stycken. Mattorna som både är snygga och funktionella är lätta att installera och lätta att tvätta av. Du tar enkelt loss dem och spolar snabbt av smuts, lera, sand eller snömodd under rinnande vatten. Mattorna är designade med perfekt passform och är inte i vägen för pedalerna. Mattorna är vattentäta och har även upphöjda kanter som hindrar vatten att rinna ner på originalmattan.

Vi har även golvmattor i TPEett gummiliknande material som är vattentätt, väderbeständigt och slitstarkt. Mattorna är skålade med bra passform och har ett mönster med upphöjningar och kanaler som fångar upp grus och smuts. Mattorna har höga sidokanter som effektivt blockerar vätska att rinna ut från mattan.

Även bagagerummet behöver skyddas och naturligtvis har vi mattor för både de främre, nedre och bakre utrymmena. 

Bagageutrymmet är ofta extra utsatt vid på- och avlastning av exempelvis väskor och lådor. För att skydda dig mot repor och hack rekommenderar vi att du köper till ett lastskydd. Vi har skydd både för det främre och det bakre bagageutrymmet och alla skydden fästs enkelt med medföljande dubbelhäftande tejp.